Ving
   
Početak      Novosti      O nama      Reference      Linkovi      Kontakt      Impressum      Politika privatnosti
 
Izjava o privatnosti na internetskim stranicama

VING d.o.o. Varaždin, Trg bana Jelačića 13, Varaždin, (dalje u tekstu: voditelj obrade) kao voditelj obrade prikuplja Vaše osobne podatke u različite svrhe s ciljem prodaje proizvoda ili ugovaranja usluga, te se u prikupljanju i obradi Vaših podataka vodi načelom transparentnosti i sigurnosti.

Ova Izjava sastavljena je s ciljem ispunjavanja uvjeta u pogledu zakonitosti obrade osobnih podataka i drugih uvjeta utvrÄ‘enih i propisanih Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (dalje u tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka).

Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se od 25. svibnja 2018. Molimo, pažljivo pročitajte ovaj dokument kako biste razumjeli kako voditelj obrade koristi i štiti Vaše osobne podatke.

Vaš izbor i pristanak

Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi o privatnosti.

Voditelj obrade zadržava pravo izmjene ove Izjave o privatnosti. Sve promjene biti će objavljene na internetskim stranicama voditelja obrade. Savjetujemo da povremeno provjerite postoje li eventualne izmjene ove Izjave kako biste bili informirani o svim promjenama.

Podaci koje prikupljamo i obrađujemo

Korištenje internetskih stranica voditelja obrade anonimno je i ne zahtijeva otkrivanje Vašeg identiteta ili drugih osobnih podataka.

Na pojedinim mjestima, voditelj obrade može prikupljati i obraÄ‘ivati Vaše osobne podatke kako bi omogućio pružanje svojih usluga.

To može uključivati, ali nije ograničeno na sljedeće informacije:
  -  Identifikacijski podaci (prezime, ime)
  -  Kontakt podaci (adresa elektroničke pošte, telefonski brojevi)
O korištenju Vaših osobnih podataka voditelj obrade će Vas unaprijed upozoriti.

Voditelj obrade ne prodaje, iznajmljuje ili posuÄ‘uje osobne podatke korisnika internetskih stranica trećim stranama i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa. Voditelj obrade podatke poslane u kontakt obrascu putem internetske stranice pohranjuje 30 dana. Nakon tog vremena podaci se brišu.

Tko može pristupiti Vašim podacima

Pristup Vašim osobnim podacima imaju ovlašteni zaposlenici voditelja obrade.

 
Copyrights by Ving 2018. All rights reserved.