Ving
   
Početak      Novosti      O nama      Reference      Linkovi      Kontakt      Impressum      Politika privatnosti
Povijest  
Vizija  
Zaposlenici  
Zaposlenici

Od osnutka do danas tvrtka je registrirana i bavi se poslovima projektiranja, stručnog nadzora, konzultantskih usluga, te vještačenja, a vodila je i sudjelovala na čitavom nizu značajnih projekata. Danas u poduzeću rade četiri stručna djelatnika na području elektrotehnike i arhitekture.

BRUNO ISTER
BRUNO ISTER

Bruno Ister roÄ‘en je 25.07.1959. godine u Varaždinu, gdje je završio osnovno i srednje obrazovanje. Na ETF-u u Zagrebu diplomirao je godine 1984. na smjeru Elektroenergetika. Nakon studija radio je na poslovima projektiranja, razvoja i izgradnje. Od 1991. radi u poduzeću VING d.o.o. Varaždin. Godine 1992. postaje stalni sudski vještak, te mentor za obuku sudskih vještaka, za područje elektrotehnike. ÄŒlan je Hrvatske komore inženjera elektrotehnike od osnutka.

bruno.ister@ving.hr
ZLATKA ROGINA
ZLATKA ROGINA

Zlatka Rogina roÄ‘ena je u Varaždinu 01.04.1962. godine, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. Arhitektonski fakultet u Zagrebu je pohaÄ‘ala od 1980-1986. godine kada je i diplomirala. Iste godine zaposlila se u graÄ‘evinskom kombinatu Zagorje na poslovima projektiranja. Od godine 1989. radi kao samostalni projektant, a od 1992. je zaposlena u firmi VING d.o.o. Varaždin. Osnivanjem Hrvatske komore arhitekata i inženjera postaje njen član upisana u Razred arhitekata kao ovlaštena arhitektica pod rednim brojem 97.

zlatka.rogina@ving.hr
ZDRAVKO PRIŠLIĆ
ZDRAVKO PRIŠLIĆ

Zdravko Prišlić roÄ‘en je 11.08.1966. godine u Varaždinu. Završio je 1985. godine srednju elektrotehničku u Varaždinu. Godine 1992. zaposlio se i radi u poduzeću VING d.o.o. Varaždin kao projektant suradnik na području elektrotehnike.

zdravko.prislic@ving.hr
MARKO Å VETAK
MARKO Å VETAK

Marko Švetak roÄ‘en je 22.03.1984. godine u Varaždinu. Diplomirao je 2006. godine na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu, smjer visokogradnja i stekao naziv inženjer graditeljstva. Iste godine zaposlio se i radi u poduzeću VING d.o.o. Varaždin kao projektant suradnik na području arhitekture i graÄ‘evinarstva.

marko.svetak@ving.hr
 
 
Copyrights by Ving 2018. All rights reserved.